Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Головному управлінні ДПС у Харківській області привітали із професійним святом

опубліковано 02 липня 2024 о 13:45

В.о. начальника Головного управління ДПС у Харківській області Станіслав Гражевський провів урочисту нараду з нагоди Дня податківця України. До участі в заході були запрошені народний депутат України Вікторія Кінзбурська та голова місцевого осередку ВГО «Асоціація ветеранів ДПС України» Інесса Якименко.

«Ми з вами виконуємо важливу місію – щодня наповнюємо Державну скарбницю, забезпечуємо фінансову стабільність країни та її потреби. Ви всі є прикладом професіоналізму, відповідальності та патріотизму», - зазначив Станіслав Гражевський.

Керівник ГУ ДПС у Харківській області привітав колектив ГУ ДПС із професійним святом, подякував харківським податківцям за відданість та наполегливість у нелегкій справі служіння українському народові. 

Вікторія Кінзбурська у свою чергу виступила із вітальним словом. Після привітання вона від імені народного депутата України, Голови Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева вручила очільнику ГУ ДПС Станіславу Гражевському та начальнику управління економічного аналізу ГУ ДПС Зої Цигульовій Подяку за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, небайдужу громадянську позицію та вагомий особистий внесок у розвиток податкової системи України.

Окрім того, за дорученням начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова почесна гостя за сумлінне виконання службових обов`язків, вагомий особистий внесок у реалізацію державної податкової політики та високий професіоналізм передала: 

- Олегу НІМОМУ - заступнику начальника Головного управління ДПС у Харківській області - Почесну грамоту Харківської обласної державної адміністрації;

- Альоні ЗЕЛЕНКОВІЙ - заступнику начальника ДПІ – начальнику відділу податкових сервісів Харківської ДПІ Головного управління ДПС у Харківській області  - Подяку голови  Харківської обласної державної адміністрації.

Станіслав Гражевський подякував народному депутату України Вікторії Кінзбурській і вручив відзнаку за сумлінну співпрацю, ефективну взаємодію та вагомий внесок у розвиток економічного добробуту Харківського регіону та Держави.

Під час заходу оголосили про присвоєння позачергових рангів державного службовця за особливі досягнення або за виконання особливо відповідальних завдань та з нагоди професійного свята Дня податківця України фахівцям ГУ ДПС у Харківській області.