Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Головному управлінні ДПС у Харківській області відзначили сумлінних платників податків

опубліковано 12 липня 2024 о 15:00

У Головному управлінні ДПС у Харківській області відбулася урочиста церемонія нагородження переможців першого регіонального етапу Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2023», що проводиться Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України».

Підприємства Харківщини вперше після початку повномасштабного вторгнення взяли участь у Рейтингу «Сумлінні платники податків». Серед учасників - представники різних галузей економіки, які вносять вагомий внесок у відбудову інфраструктури регіону, ведуть прозоро свій бізнес, беруть участь у волонтерській діяльності та сплачують податки до бюджетів.

Переможців регіонального етапу конкурсу привітали керівник Головного управління ДПС у Харківській області Станіслав Гражевський, начальник Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Галина Феденко, Голова Харківського ТВ АППУ Володимир Швадченко та Голова Громадської ради при ГУ ДПС області Ігор Суханов. 

Очільник Головного управління ДПС у Харківській області Станіслав Гражевський відзначив, що податкова служба створює сприятливі умови для сплати податків та подання звітності, подякував всім платникам за виконання податкових зобов`язань перед бюджетом, побажав мирного неба та впевненого погляду у майбутнє. 

Представники підприємств отримали пам`ятні Дипломи та подякували податковій і організаторам конкурсу за співпрацю.