Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа-оперативна взаємодія з бізнесом

опубліковано 23 серпня 2024 о 11:55

Відбулася онлайн зустріч заступника начальника відділу роботи з ризиками управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Харківській області Наталі Олійник із представником Ради бізнес-омбудсмена.

Під час заходу розглянули підстави, через які були невраховані Таблиці даних одного з підприємств, яке звернулося до Ради бізнес – омбудсмена, Комісією регіонального рівня при ГУ ДПС області. Наталя Олійник роз’яснила причини виникнення зазначеної ситуації та надала відповіді на всі запитання. Вона рекомендувала платникам, у разі виникнення питань щодо врахування Таблиць даних, реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних тощо, звертатися на телефони «гарячої лінії», які розміщені на субсайті ГУ ДПС області.

Довідково: зазначена зустріч була організована управлінням інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Харківській області за результатами розгляду листа, що надійшов на Комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Харківській області. Звернення від представників інститутів громадянського суспільства і бізнес-асоціацій приймаються на Комунікаційну податкову платформу за електронною адресою: kh.ikc@tax.gov.ua.