Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкові сервіси у мобільному застосунку «Моя податкова»

опубліковано 26 вересня 2024 о 11:20

Головне управління ДПС у Харківській області інформує, що користувачі мобільного застосунку «Моя податкова» мають можливість просто та швидко у розділі «Послуги» подати:

Облікову картку фізичної особи – платника податків за формою № 1ДР;

Заяву про внесення змін до ДРФО за формою № 5ДР;

Заяву про включення до Реєстру волонтерів;

Запит про суми виплачених доходів;

Декларацію про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки;

Сплатити грошові зобов’язання з використанням однієї з платіжних систем можна у розділі «Послуги» вкладка «Стан розрахунків з бюджетом».

Зокрема, можна надсилати листи та звернення до контролюючого органу. Для цього у розділі «Послуги» необхідно обрати меню: «Надіслати лист до ДПС». Обрати контролюючий орган; зазначити тип, тематику та короткий зміст листа; прикріпити лист в електронному вигляді розміром до 5 Мб (файл або фото); підписати та надіслати. 

Також платники мають можливість отримати інформацію з реєстрів ДПС у розділі «Реєстри»: платників ПДВ; страхувальників; платників єдиного податку; неприбуткових установ та організацій; пошук фіскального чека та пошук марки акцизного податку.

Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте більше сервісів.

Цінуйте свій час та отримуйте податкові послуги у смартфоні!