Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Харківські податківці виступили спікерами під час наукового вебінару

опубліковано 05 травня 2023 о 13:06

Фахівець управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Харківській області Максим Кулєшов взяв участь у Zoom конференції для представників науки та студентів Лозівської філії Харківського автомобільно-дорожнього фахового коледжу. До порядку денного вебінару увійшли питання важливості офіційного працевлаштування, декларування громадянами своїх доходів та можливості отримання податкової знижки. До заходу підключилось 100  учасників, більше не дозволили можливості інтернет-платформи.

Окрім податківців, із доповідями виступили науковці Харківського національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського «ХАІ» м. Харків Ганна Спіцина та Світлана Гуцу, а також лідери студентської спілки.

Виступаючи перед авдиторією, Максим Кулєшов розповів про декларування громадянами своїх доходів  та роз’яснив порядок отримання податкової знижки, у т.ч. за навчання. Окрім того, податківець акцентував увагу на необхідності легального працевлаштування та отримання офіційної зарплатні для повернення частини коштів (за певними витратами) у вигляді податкової знижки. 

Нагадаємо, що податківці Харківщини активно співпрацюють з навчальними закладами регіону, та систематично беруть участь у заходах, які допомагають молоді розібратися у податкових нюансах.