Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вебінар для підприємців спільно з Diia.Business І Warsaw

опубліковано 31 травня 2023 о 15:24

Відбувся черговий вебінар для платників податків у рамках співпраці Головного управління ДПС у Харківській області з Diia.Business І Warsaw. Спікерами на заході виступили фахівці податкової служби Харківщини:  Марина Скрипниченко – начальник відділу податкових сервісів управління податкових сервісів та Олена Фесюк – провідний фахівець відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб – підприємців управління оподаткування фізичних осіб. 

Під час івенту податківці розповіли про реєстрацію платниками податку на додану вартість, надання звітності, нарахування та сплату ПДВ фізичними особами – підприємцями, а також про роботу Електронного кабінету платника податків: його сервіси і можливості. 

Окремо було порушено питання реєстрації податкових  накладних і розрахунків коригування у Єдиному реєстрі податкових накладних та названі основні випадки, коли реєстрація окремих накладних може бути зупинена.

Наприкінці семінару податківці відповіли на запитання учасників заходу. Зокрема, стосовно можливості заміни електронного цифрового підпису для подання звітності через Електронний кабінет.

Проведення наступного спільного онлайн - заходу з Diia.Business І Warsaw заплановано на 28 червня поточного року.