Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Харківські податківці взяли участь у пленарному засіданні XVII сесії Харківської обласної ради

опубліковано 02 червня 2023 о 11:02

Заступник  начальника Головного управління ДПС у Харківській області Світлана Подсоха та начальник управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Харківській області Зоя Цигульова взяли участь у пленарному засіданні чергової XVII сесії  Харківської обласної ради VIIІ скликання.

Провела захід, який пройшов у форматі відеоконференції, Голова обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко. До сесії приєднались: начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, народні депутати та керівники правоохоронних органів.

Під час заходу обговорювались важливі питання, пов’язані з життєдіяльністю Харківщини. Зокрема мова йшла  про проведення роботи щодо визначення переліку громад, які об’єктивно були в зоні бойових дій, для того щоб їх мешканці мали змогу скористатися податковими пільгами. Також під час заходу було зазначено, що зараз ведуться активні консультації та обговорення щодо перспектив надання пільг, зокрема, із земельного податку на територіях, де ведуться активні бойові дії або які тимчасово окуповані.