Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Харківщина: відомі люди долучаються до Кампанії декларування 2024

опубліковано 11 квітня 2024 о 15:27




Людмила Охріменко – видатна харківська письменниця та волонтерка.

Фіналістка на здобуття премії у конкурсі «Коронація слова» у номінації «Інклюзивна література» за оповідання «Заїда»(2018 рік), Спеціальна відзнака за найкращій роман «Оскар» на воєнну тематику Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» (2021 рік), Лауреатка премії імені Миколи Томенка за найкращу коротку прозу, за книжку «Волонтерські історії 2014-2022» (2023 рік).

З 2014 року їздила з гуманітарними місіями до Луганської і Донецької області задля допомоги добровольчим формуванням і підрозділам ЗСУ.

Наразі Людмила Охріменко закінчила роботу над книжкою про українських жінок, які рятували свої родини і свою землю від ворога. Про тих, хто у війську, і тих хто в тилу – про найкращих у світі: сильних та мужніх, ніжних і жіночних. 

Письменниця вважає, що дива трапляються там, де їх створюють працьовиті і наполегливі люди.

«Сьогодні ми всі, українці, об’єднані єдиною метою – Перемогою над ворогом! Маємо робити все можливе заради досягнення цієї мети, кожен на своєму місці. 

Зокрема, декларування своїх статків і сплата податків є важливим почесним обов’язком кожного та вагомим внеском у зміцнення економіки Держави. Я вірю, що навіть маленькі реальні справи створюють великі перемоги.

Ми – сильні! Ми - вільні! Ми – ПЕРЕМОЖЕМО!!!»,- зазначила Людмила Охріменко.