Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Об'єднання двох відомств - шлях до підвищення рівня податкового та митного сервісу

опубліковано 17 червня 2013 о 11:07

Об'єднання податкової та митної служби в єдине Міністерство доходів і зборів України - реформа, що цілком відповідає загальносвітовим і, у першу чергу, європейським трендам. У складі органів виконавчої влади з'явилося відомство, що несе на собі всю повноту відповідальності за наповнення бюджету. Про це, під час засідання «круглого столу», на якому проводилася презентація  нового Міністерства, повідомила начальник  СДПІ по роботі з ВПП у м. Харкові ДПС  Галина Феденко.

«Пріоритети нашої роботи залишаються незмінними: якісне обслуговування платників із застосуванням новітніх технологій, спрощення документообігу, мінімум витрат часу представниками бізнесу на спілкування з державою і максимум - на основну діяльність» - відзначила начальник інспекції.

Для обслуговування великого бізнесу  в складі Міністерства діє Міжрегіональне головне управління Міністерства дохід і зборів - Центральний офіс з обслуговування великих платників податків. Ця група платників грає впливову, а іноді вирішальну роль у наповненні бюджетів. Так, по Харківському регіону вони сплачують понад 70% платежів.

Підводячи підсумки, Галина Феденко  зазначила:  «Наша місія залишається не змінною: адмініструвати податки, збори, митні платежі та єдиний соціальний внесок, надавати послуги громадянам і бізнесу та, як наслідок, забезпечувати наповнення доходної частини бюджету, створювати умови для розвитку підприємництва та міжнародної торгівлі»

 

Інформаційно - комунікаційний відділ

СДПІ  з  обслуговування великих платників у м. Харкові

МГУ  Міндоходів