Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з громадянами та підприємцями

опубліковано 15 квітня 2024 о 14:45

Сьогодні начальник Зміївської ДПІ Головного управління ДПС у Харківській області Ольга Гапон провела зустріч з громадянами та підприємцями.

Під час заходу податківиця розповіла про листування через Електронний кабінет. 

Ольга Гапон зазначила, що меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету дозволяє надіслати лист (запит тощо) до відповідного органу ДПС.

Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Протягом одного робочого дня після надсилання листа до органу ДПС автор електронного листа повідомляється про вхідний реєстраційний номер та дату реєстрації запиту в органі ДПС, до якого даний запит направлено. Інформацію щодо отримання та реєстрації листів в органі ДПС користувач може переглянути в вкладці «Вхідні» меню «Вхідні/вихідні документи» приватної частини Електронного кабінету, відправлені листи – у вкладці «Вихідні документи» меню «Вхідні/вихідні документи».

Окрім того фахівці повідомили про терміни надання відповідей.

Учасники заходу також цікавилися нюансами застосування РРО та ПРРО. 

Увагу підприємців акцентували на необхідності приведення у відповідність основного виду діяльності, заявленого при реєстрації, до фактичного виду діяльності, що здійснюється платником.