Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання «круглого столу» у Департаменті економіки і міжнародних відносин Харківської ОВА

опубліковано 22 квітня 2024 о 15:00

Начальник управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Харківській області В’ячеслав Даценко взяв участь у засіданні «круглого столу», яке нещодавно відбулося у Департаменті економіки і міжнародних відносин Харківської ОВА. Захід проведено за ініціативи Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва.

Серед учасників засідання були представники бізнесу і громадськості, Харківських вишів, комунальних установ регіону, студенти та активна молодь.

Присутні підбили підсумки програми «Школа малого бізнесу» для молодих підприємців «Лабораторія успіху» та обговорили подальшу взаємодію, спрямовану на підтримку та відродження бізнесу на Харківщині. 

Зокрема, В’ячеслав Даценко зазначив, що важливо проводити спільну інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо необхідності дотримання норм податкового і трудового законодавства, декларування доходів та сплати податків у повному обсязі. Адже в умовах воєнного стану від сплачених податків залежить допомога армії, підтримка населення та ліквідація наслідків вторгнення. Разом з цим, підкреслив податківець, ДПС впроваджено низку електронних сервісів для полегшення умов ведення бізнесу, наприклад, Електронний кабінет, мобільний застосунок «Моя податкова»», ЗІР.