Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Харківщина: податківці консультують платників податків

опубліковано 26 квітня 2024 о 11:25

Фахівцями Головного управління ДПС у Харківській області щоденно проводиться роз’яснювальна робота з питань оподаткування, організовуються  семінари, семінари -тренінги, вебінари  та практикуми для платників податків. 

Під час івентів податківці роз’яcнюють актуальні питання податкового законодавства. Зокрема, консультують щодо декларування громадянами доходів за минулий рік. Розповідають  про можливість подання податкової декларації про майновий стан і доходи через «Електроний кабінет» чи мобільний застосунок «Моя податкова».

Також на семінарах йдеться про нюанси застосування РРО та ПРРО, наголошується на обов’язковості офіційного працевлаштування, нагадується про необхідність сплати податкових зобов’язань та погашення податкового боргу та інше.

Звертаємо увагу, що в ГУ ДПС області функціонує Комунікаційна податкова платформа, на яку може звернутися будь-який платник податків чи представник інституту громадянського суспільства для оперативного вирішення питань чи організації заходів. Для звернень створена електронна скринька: kh.ikc@tax.gov.ua.