Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 83 тисячі платників податків Харківщини скористалися послугами електронного кабінету платника

, опубліковано 30 жовтня 2019 о 16:01

Електронні послуги та сервіси від податкової служби стають все більш популярними. Це зручно та швидко. В Головному управлінні податкової служби Харківської області підтверджують цей факт статистикою. З початку поточного року послугами безкоштовного сервісу «Електронний кабінет» скористались 83,1 тис. платників податків, які подали за допомогою сервісу понад 658,4 тис. документів податкової звітності до територіальних органів ДПС у Харківській області.

«Електронний кабінет» – дуже зручний сервіс. Взаємодія між ДПС та платниками податків здійснюється у режимі реального часу за допомогою персональних комп’ютерів і смарт-пристроїв без встановлення спеціалізованого програмного забезпечення. Знайти «Електронний кабінет» можна за адресою https://cabinet.tax.gov.ua/ а також на офіційному веб-порталі ДПС України.

Вхід до особистого кабінету здійснюється платником при наявності електронного цифрового підпису (ЕЦП), який можна отримати у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів, а також безкоштовно у кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України (скорочено – КНЕДП ІДД ДПС) http://acskidd.gov.ua/.