Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податковий практикум для майбутніх правників

, опубліковано 13 листопада 2019 о 16:04

Надовго запам’ятається і податківцям Головного управління Державної податкової служби регіону,  і  студентам 2-3  курсів Харківського національного університету внутрішніх справ разом з викладачами -  доцентами кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету №6 Василько Іриною,  Кирєєвою Іриною та викладачем Кригіною Дар’єю, насичена зустріч, яка перетворилась на масштабний інформативний захід. Адже податківці намагалися дати багато корисної та практичної інформації, яка стане у нагоді у дорослому житті.

А було таке – практичний екскурс по отриманню податкової знижки за навчання, майстер-клас по використанню електронних сервісів в смартфоні, рекомендації від керівника кадрової служби  по прийому на роботу та можливості  проходження практики студентами.

Оскільки студенти вивчають господарське право, то їм більш детально розповіли про роботу юридичних підрозділів та поділилися досвідом захисту інтересів податкових органів у судах.

А ще, студентів зацікавили спілкуванням з податковою службою у соціальних мережах, таких як  Facebook,  Instagram, You Tube.

Інформація знайшла свій відгук у аудиторії. Це було помітно по запитаннях. Дівчата та хлопці цікавилися,  яка освіта потрібна для того, щоб працювати податківцем, які документи потрібно зібрати, щоб отримати знижку за навчання, як пройти практику в податковій службі, яка заробітна плата у держслужбовців.  

Співробітники служби відзначають, що багато працюють і з молоддю, і з школярами. Бо вважають, що формувати податкову культуру треба змалку. Тоді, в майбутньому, це будуть молоді люди, які розумітимуть важливість сплати податків, із свідомою громадянською позицією, які люблять свою країну, прагнуть щоб вона розвивалась. Успіхів вам, студентство! До нових зустрічей!