Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч у Новововодолазькій ДПІ

опубліковано 31 січня 2024 о 16:01

Начальник Нововодолазької ДПІ Головного управління ДПС у Харківській області Зоя Корнієнко провела зустріч з платниками податків щодо декларування доходів, отриманими громадянами в минулому році та інших актуальних питань оподаткування.

Начальник ДПІ Зоя Корнієнко поінформувала, що з 1 січня 2024 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2023 року. Декларацію про майновий стан і доходи слід подавати за новою формою, яка затверджена наказом Міністерства фінансів України від 28.08.2023 №467, у термін до 01 травня 2024 року (30 квітня). Скористатись правом на податкову знижку можна протягом усього поточного року.

Щодо громадян, які отримували іноземні доходи та знаходяться за кордоном, то вони мають можливість надіслати декларацію поштою або в електронній формі. Подати декларацію в електронній формі можна скориставшись приватною частиною Електронного кабінету.

Також, було акцентовано увагу на зручності мобільного застосунку «Моя податкова», який є дуже простим і зручним інструментом для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем.