Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з громадянами

опубліковано 03 квітня 2024 о 14:15

Сьогодні головний державний інспектор Зміївської ДПІ  Головного управління ДПС у Харківській області  Наталія Курбатова  провела  зустріч з  громадянами.  Під час заходу було розглянуто  порядок отримання малолітньою дитиною (до 14 років) документа , що засвідчує реєстрацію у  ДРФО – платників податків.

Податківиця зазначила, що  облікова картка фізичної особи – платника податків за формою № 1ДР малолітньої особи подається одним із батьків (усиновителем, опікуном, піклувальником) за наявності свідоцтва про народження дитини та документа, що посвідчує особу одного із батьків (усиновителя, опікуна, піклувальника), який містить необхідні для реєстрації реквізити (прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дату народження, місце народження, місце проживання (за наявності), громадянство).

Окрім того, фахівчиня нагадала, що наразі триває кампанія декларування доходів громадян-2024. Вона повідомила, хто зобов’язаний  подати декларацію про майновий стан і доходи, а хто може скористатися правом на податкову знижку.