Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Cеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему: «Декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2023 року»

опубліковано 12 квітня 2024 о 08:30

У Великобурлуцькій державній податковій інспекції Головного управління ДПС у Харківській області днями відбувся  сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему: «Декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2023 року».   На запитання абонентів відповідала начальник ДПІ  Ірина Собенко.

Під час заходу вона розповіла хто обов’язково повинен  подати  декларацію про майновий стан і доходи, отримані у 2023 році, про терміни  сплати податкових зобов’язань по податку на доходи фізичних осіб та військового збору, способи подання декларації; тощо. 

Було  акцентовано увагу, що з 1 січня 2024 року Декларацію про майновий стан і доходи слід подавати за новою формою, яка затверджена наказом Міністерством фінансів України  від 28 серпня 2023 № 467.

Також начальник ДПІ повідомила про переваги надання звітності  в електронному вигляді,  зокрема, через Електронний кабінет.

Окрім того податківиця нагадала  про мобільний застосунок «Моя податкова» - простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби. Цей  застосунок  можна завантажити  на телефони, як  на платформі Android, так і iOS.