Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулася «гаряча лінія» у Великобурлуцькій ДПІ

опубліковано 23 травня 2024 о 08:20

У Великобурлуцькій державній податковій інспекції Головного управління ДПС у Харківській області днями відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з питань електронного листування.

Під час заходу начальник ДПІ  Ірина Собенко повідомила  додзвонювачів про переваги листування з контролюючими  органами через Електронний кабінет. Вона  зазначила,  що для  здійснення листування з контролюючими органами в електронному вигляді,  платнику податків необхідно надіслати Заяву про бажання отримувати документи  через Електронний кабінет за формами:

- F 1391602 – для фізичних осіб ,  J 1391602- для юридичних осіб. 

Також, під час спілкування з платниками податків  була доведена інформація щодо  популяризації електронних  сервісів ДПС, а саме  застосунку «Моя податкова», простого і зручного інструмента для отримання електронних сервісів податкової служби. Його   можна завантажити  на телефони, як на платформі Android, так і iOS. 

Окрім того, начальником  Великобурлуцької  ДПІ були надані відповіді  з питань подання звітності,  отримання податкової знижки, сплати податків та отримання довідок та витягів .