Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Семінар у Чугуївській ДПІ

опубліковано 11 червня 2024 о 09:44

Днями заступник начальника Чугуївської державної податкової інспекції Ірина Воробєй провела семінар з платниками податків. 

Під час заходу податківиця повідомила які  види підприємницької діяльності вказуються у податковій декларації платника єдиного податку – ФОП: зазначені у реєстрі платників єдиного податку чи лише ті, які фактично здійснювались у звітному періоді та як редагувати кількість рядків у полі 10 «види підприємницької діяльності у звітному періоді» при створенні Декларації в Електронному кабінеті?

Ірина Воробєй зазначила, що вказуються код та назва лише тих видів підприємницької діяльності, які фактично здійснювалися у звітному періоді платником єдиного податку.

Зосередила увагу на тому, яким чином редагувати кількість рядків при заповненні декларації в Електронному кабінеті, а саме: шляхом натискання правої кнопки миші при наведенні курсору на будь-який рядок поля 10 «Види підприємницької діяльності у звітному періоді» розділу 1 «Загальні показники підприємницької діяльності» податкової декларації платника єдиного податку-ФОП, в результаті чого з’явиться  панель інструментів редагування рядків, яка дозволяє видаляти або додавати рядки в таблиці. 

Також під час семінару вона  відповіла на інші питання щодо оподаткування доходів громадян та подання ними звітності із застосуванням ЕК та через мобільний застосунок «Моя податкова»  для отримання податкової знижки.