Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Харківській ДПІ відбулася зустріч

опубліковано 12 червня 2024 о 14:08

У Центрі обслуговування платників Харківської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Харківській області відбулася чергова зустріч з платниками податків за участі заступника начальника ДПІ – начальника відділу податкових сервісів Харківської ДПІ Головного управління ДПС у Харківській області Альони Зеленкової з питань застосування податкового законодавства та електронних сервісів ДПС. 

Під час заходу посадовиця поінформувала, що платники податків за допомогою Електронного кабінету мають можливість отримати витяг щодо стану розрахунків з бюджетом.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через  вебпортал ДПС.

Для отримання витягу юридичні або фізичні особи мають можливість через приватну частину Електронного кабінету створити, підписати та надіслати запит щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами за даними органів ДПС за формою «F/J1300207». 

Платник отримує Витяг щодо стану розрахунків з бюджетом, який можна переглянути та завантажити у режимі «Вхідні» меню «Вхідні/вихідні документи» приватної частини Електронного кабінету. 

Також вона поінформувала, що для отримання податкової знижки потрібно подати Декларацію про майновий стан і доходи за 2023 рік - особисто, поштою або через Електронний кабінет до 31 грудня 2024 року з додатком Ф3 та копіями підтверджуючих документів.

Інформація про рахунки для сплати платежів розміщена в Електронному кабінеті, на вебпорталі ДПС у рубриці «Рахунки для сплати платежів» (https://tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv/) та в Центрах обслуговування платників.

Захід відбувся у конструктивному форматі, платники отримали вичерпні відповіді на свої запитання.