Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з платниками податків

опубліковано 18 червня 2024 о 09:00

Працівники Вовчанської ДПІ постійно проводять роботу серед платників податків щодо популяризації електронних сервісів ДПС України, зокрема, нагадують про можливість листування з ДПС та подання звітності  за допомогою приватної частини Електронного кабінету. 

Також акцентується увага на зручності використання Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (ЗІР), застосунку «Моя податкова» та правильності заповнення поля «Призначення платежу» при сплаті податків. 

Нещодавно начальниця Вовчанської ДПІ Марина Малюкіна під час зустрічі з громадянами розглянула питання щодо необхідності іноземцю, який має посвідку на постійне/тимчасове проживання, у якій немає відмітки про зареєстроване (змінене) місце проживання (перебування), пред’являти контролюючому органу при поданні облікової картки за ф. № 1ДР або заяви за ф. № 5ДР  документ про декларування/реєстрацію місця проживання в Україні.

Посадовиця роз’яснила присутнім на заході, що потрібно робити у таких випадках та відповіла на всі запитання платників податків.