Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з представниками громади

опубліковано 07 жовтня 2024 о 14:00

Начальник Люботинської  державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Харківській області Ніна Фіновська провела зустріч з представниками громадськості, під час якої розглянили питання щодо наявних переваг електронного листування з ДПС та зручностей електронних сервісів ДПС.

Платникам податків було доведено нагальну інформацію та надано практичну допомогу щодо переваг електронного листування. Статтею 42 Податкового кодексу України передбачено  можливість прийняття рішення платником податків щодо листування з податковою службою через Електронний кабінет, шляхом подачі заяви в паперовому вигляді чи в електронному вигляді, за наступними формами: 

- (форма f/j1391602) – заява-бажання отримувати документ через Електронний кабінет;

- (форма f/j1391702) – заява-відмова отримувати документ через Електронний кабінет.

Вхід до Електронного кабінету за адресою : http://cabinet.tax.gov.ua

Крім того, Ніна Фіновська розповіла про мобільний застосунок «Моя податкова», який є дуже простим і зручним інструментом для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем.

Одразу, 5 громадянам на телефони було встановлено мобільний додаток «Моя податкова» та надано практичну допомогу при його застосуванні.