Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулася зустріч з платниками податків

опубліковано 15 жовтня 2024 о 14:25

Днями фахівці Чугуївської ДПІ Головного управління ДПС у Харківській області в приміщенні ЦОП провели  зустріч з платниками податків. 

Під час заходу податківці повідомили, що режим «Введення звітності» приватної частини Електронного кабінету забезпечує можливість створення платниками податкової, фінансової, статистичної звітності, звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, зокрема «Заяви про бажання отримувати документ через Електронний кабінет (J/F 1391602) та «Заяви про відмову отримувати документ через Електронний кабінет   (J/F 1391702) і подання її до контролюючих органів.  

Крім того роз’яснили алгоритм дій, які необхідно провести в ІКС «Електронний кабінет» для подання Заяви про бажання отримувати документ через Електронний кабінет або Заяви про відмову отримувати документ через Електронний кабінет.

Також нагадали, що платник податків один раз протягом року може надіслати контролюючому органу через Електронний кабінет заяву про відмову отримувати документ через Електронний кабінет.