Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Харківщина: об’єднуємо зусилля для відновлення бізнесу у регіоні

опубліковано 18 січня 2024 о 13:48

Фахівці Головного управління ДПС у Харківській області взяли участь у першому бізнес-семінарі для молодих підприємців «Лабораторія успіху» у рамках програми «Школа малого бізнесу». Зазначений проєкт започатковано Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва за сприяння Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної військової адміністрації. Разом з податківцями у проєкті беруть участь  Харківський обласний центр зайнятості, науковці та викладачі Харківських ВИШів, представники бізнесу та громадськості.

Захід відбувся у змішаному форматі: організатори проєкту та спікери знаходилися у конференц - залі, а інші учасники - переглядали пряму трансляцію онлайн. 

Спікерами у першому навчальному івенті на тему: «Запуск бізнесу: від ідеї до реалізації» виступали підприємці, які  під час війни розпочали власну справу. Вони ділилися своїм досвідом із «початківцями», зокрема, розповідали як формувати свої бізнес-ідеї та аналізувати можливості щодо їх  впровадження, як залучати ресурси для старту ідеї та розвивати бізнес у сучасних реаліях. Лектори відповідали на питання присутніх на заході, у тому числі що надходили через чат онлайн. До обговорення та надання роз’яснень долучилися всі учасники події.

Програма бізнес-семінарів охоплює широкий спектр тем, які забезпечать отримання комплексних знань  щодо ведення підприємницької діяльності. На одному з таких занять харківські податківці розкриють питання «Підприємницька діяльність та оподаткування». Анонс заходу буде розміщено на субсайті ГУ ДПС та у соціальних мережах.