Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн-семінар на платформі Diia.Business І Warsaw

опубліковано 29 лютого 2024 о 15:30

Харківські податківці спільно з Diia.Business/Warsaw провели черговий  вебінар для підприємців. Цього разу під час заходу мова йшла про електронні сервіси від ДПС та податок на додану вартість. 

Як працювати в Електронному кабінеті? Які можливості Електронного кабінету? Як через Електронний кабінет ФОП може сплатити податки або отримати інформацію про стан розрахунків з бюджетом? А ще – що таке застосунок «Моя податкова», де його скачати та як користуватись? На всі ці питання надала відповідь під час свого виступу Марина Скрипниченко, начальник відділу податкових сервісів управління податкових сервісів ГУ ДПС у Харківській області.

Свою доповідь фахівчиня доповнила візуальними матеріалами, які допомагали слухачам у сприйнятті доведеної інформації.   

У свою чергу Сидоренко Юлія, головний державний інспектор відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб – підприємців управління оподаткування   фізичних осіб ГУ ДПС у Харківській області, роз’яснила норми чинного законодавство стосовно податку на додану вартість. Більш детально вона зупинилась на порядку реєстрації ФОП платником ПДВ, правилах обрахування та сплати цього податку підприємцями, а також на нюансах  складання звітів. 

Звертаємо увагу, що онлайн-семінари разом з Diia.Business/Warsaw харківські податківці проводять щомісяця в останню середу. З анонсом та темами для спілкування можна ознайомитись на сторінках організаторів у соціальних мережах, які розміщуються напередодні.