Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулось засідання Комітету з питань комунікацій, внутрішніх та зовнішніх зв’язків Громадської ради

опубліковано 29 лютого 2024 о 16:40

Заступник начальника Головного управління ДПС у Харківській області Світлана Подсоха взяла участь у засіданні Комітету з питань комунікацій, внутрішніх та зовнішніх зв’язків Громадської ради. 

Очолює Комітет – Олександр Швець (керівник Харківського прес-клубу).  Захід відбувся за участі Голови Громадської ради Ігоря Суханова.

Під час спілкування порушувались питання комунікації та важливості впровадження державної політики, направленої на генерування та донесення до населення правдивої інформації. Особливо цей напрямок роботи є актуальним сьогодні в період війни з російськими загарбниками та їх багаточисельними ІПСО.

Окрім того, учасники засідання обговорили результати діяльності перших місяців 2024 року.

Так, Світлана Подсоха розповіла про надходження до Державного та місцевого бюджетів, про роботу Центрів обслуговування платників на Харківщині  та електронні сервіси від ДПС.

Заступник голови Комітету Роман Томашевський повідомив про міжнародні напрямки діяльності та співпрацю Громадської ради з Національним технічним університетом «Харківський політехнічний інститут».

У свою чергу, Тетяна Танчук – помічник голови Комітету, Головна редакторка мережі місцевих медіа «Громада Груп» – розповіла про взаємодію з податковою службою Харківщини, проведення спільних заходів та важливість продовження інформування населення з податкових питань. 

Наприкінці спілкування учасники заходу обмінялися пропозиціями щодо удосконалення роботи та розширення співпраці громадськості з податковою службою. Так, зокрема, обговорювалось проведення офлайн пресконференції.