Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запитували про декларування доходів за минулий рік - відповідаємо під час «гарячої лінії»

опубліковано 11 березня 2024 о 12:55

Головне управління ДПС у Харківській області закликає громадян не зволікати з поданням декларації про свої доходи та нагадує, що Кампанія Декларування - 2024 триває до 1 травня. 

З метою роз’яснення нюансів декларування громадянами минулорічних статків, харківські податківці провели черговий сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія». На запитання абонентів відповідав провідний фахівець відділу адміністрування податків і зборів з громадян та осіб, які провадять незалежну професійну діяльність, управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Харківській області Максим Кулєшов.

Податківець роз’яснив, хто саме зобов’язаний подати декларацію про майновий стан і доходи; хто може скористатися правом на податкову знижку; як правильно задекларувати іноземні доходи та спадщину; чи змінилася форма податкової декларації, та інш.  

Також Максим Кулєшов розповів про можливості подання декларації в електронному вигляді та ЗІР-допомогу для громадян, при необхідності отримання податкових роз’яснень.