Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч онлайн: податківці відповіли на питання платників податків

опубліковано 11 березня 2024 о 13:30

Відбулась онлайн зустріч фахівців Головного управління ДПС у Харківській області з Головою правління та представниками ГС «Харківська агенція місцевого економічного розвитку». 

Під час спілкування були обговорені нагальні питання платників податків. Зокрема, мова йшла про порядок заповнення податкової декларації з податку на прибуток і додатків до неї, а також про виправлення самостійно виявлених помилок у раніше поданій звітності. Зупинилися на особливостях заповнення додатка МПЗ за 2023 рік платниками єдиного податку четвертої групи. 

Податківці відповіли на запитання учасників заходу та рекомендували користуватися роз’ясненнями Державної податкової служби України, які розміщені у Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі на вебпорталі ДПС. 

Слід зазначити, що захід відбувся за зверненням від Громадської спілки «ХАМЕР», яке надійшло на Комунікаційну податкову платформу ГУ ДПС. Нагадуємо, що асоціації платників податків та громадські організації можуть надсилати листи з пропозиціями щодо проведення заходів на електронну адресу kh.ikc@tax.gov.ua