Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Харківщині обговорили питання офіційного працевлаштування з громадськістю

опубліковано 27 березня 2024 о 15:45

Відбулася робоча зустріч в.о. начальника Головного управління ДПС у Харківській області Станіслава Гражевського, його заступника Світлани Подсохи  з директором Харківського обласного центру зайнятості Олександром Котуковим. На заході також були присутні Голова Громадської ради Ігор Суханов та перший заступник Голови Громадської ради – голова Комітету запобігання та протидії корупції Сергій Жук.

Під час заходу йшлося про поглиблення взаємодії з інститутами громадянського суспільства у напрямку легалізації трудових відносин. Обговорили проведення з платниками податків роз`яснювальної роботи щодо  необхідності дотримання законодавства про працю, зокрема, в частині встановлення мінімальної заробітної плати.

За результатами спілкування учасники заходу домовилися про співпрацю та інформування роботодавців та найманих працівників про необхідність дотримання норм трудового законодавства. Адже оформлені трудові відносини – це запорука своєчасного наповнення місцевих бюджетів та розбудови Харківщини.