Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівник ГУ ДПС у Харківській області зустрівся з представниками Громадської ради

опубліковано 04 квітня 2024 о 14:15

В.о. начальника Головного управління ДПС у Харківській області Станіслав Гражевський зустрівся з Головою Громадської ради при ГУ ДПС області Ігорем Сухановим і заступником голови Громадської ради – головою Комітету запобігання тіньовій економіці та захисту прав платників податків Олегом Посоховим. 

Станіслав Гражевський вручив Подяку за активну громадянську позицію, плідну співпрацю та вагомий внесок у сприяння участі громадськості у формуванні та реалізації податкової політики регіону Олегу Посохову - людині, яка поєднує громадську діяльність із військовою службою, та захищає нашу країну. 

Спілкуючись із представниками Громадської ради Станіслав Гражевський повідомив, що протягом першого кварталу 2024 року платники податків Харківщини перерахували до Зведеного бюджету понад 14,6 млрд грн податків і зборів. З них до Державного бюджету спрямовано понад 9,3 млрд грн, а місцеві бюджети отримали більш ніж 5,3 млрд грн податкових платежів.

Ігор Суханов звітував про роботу Громадської ради та її Комітетів з початку року, у якій особлива увага приділяється питанню підтримки бізнесу.

Окрім того, під час зустрічі визначили напрямки подальшої співпраці ГУ ДПС області та Громадської ради.