Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вивчення антикорупційного законодавства завжди на часі

опубліковано 08 серпня 2024 о 15:40

Відбувся спільний навчальний захід для фахівців Головного управління ДПС у Харківській області та Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків на тему «Доброчесність, як важлива складова у роботі податківців». У заході взяли участь  в.о. начальника Головного управління ДПС у Харківській області Станіслав Гражевський та в.о. начальника управління з питань запобігання та виявлення корупції Євген Юр`єв. 

Семінар проводився за ініціативи Голови Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області Ігоря Суханова та за підтримки керівництва ГУ ДПС області та Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП. Лектором виступила член Комітету з питань комунікацій, внутрішніх та зовнішніх зв’язків Громадської ради Мар`яна Швайко - к.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна.

Ігор Суханов відкрив захід, привітав присутніх та надав вступне слово керівникам територіальних органів ДПС.

«Доброчесність – це фундамент плідної праці Державної податкової служби. Тому підвищення професійного рівня наших співробітників та вивчення антикорупційного законодавства завжди на часі», - зазначив Станіслав Гражевський у вітальному слові.

«Ми постійно проводимо для співробітників ГУ ДПС у Харківській області навчальні вебінари з питань дотримання норм антикорупційного законодавства. та етики поведінки державних службовців», - повідомив Євген Юр`єв.

Мар’яна Швайко у своїй доповіді визначила принципи доброчесної поведінки, нагадала, якими нормативно-правовими документами визначені правила доброчесності та етичної поведінки державних службовців, розповіла про сучасні можливості штучного інтелекту (ШІ) для здійснення контролю за доброчесним виконанням службових обов’язків, зупинилася на міжнародному досвіді та інше. Виступ спікера супроводжувався презентаційними матеріалами.

Наприкінці учасники івенту подякували лектору за змістовну доповідь.