Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Діалог з громадськістю триває

опубліковано 28 серпня 2024 о 15:52

В.о. начальника Головного управління ДПС у Харківській області Станіслав Гражевський провів робочу зустріч з Головою Громадської ради при ГУ ДПС області Ігорем Сухановим. На заході був присутній начальник управління з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС Владислав Селезень.

Керівник ГУ ДПС у Харківській області заслухав Голову Громадської ради, який доповів про діяльність Громадської ради, її Комітетів та Координаційного штабу за напрямками роботи. Також, Ігор Суханов повідомив про робочі виїзди до територіальних громад Харківщини. 

Станіслав Гражевський поінформував про стан виконання прогнозних показників надходжень до бюджетів всіх рівнів за 8 місяців 2024 року.

Окремо обговорили створення Координаційного штабу ГУ ДПС у Харківській області з оперативного реагування з метою забезпечення безпеки працівників ГУ ДПС. Зупинилися на заходах, спрямованих на запобігання та протидію корупції у податковій. Запланували проведення спільних заходів та окреслили питання, які доцільно розглянути під час засідання Громадської ради.