Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова співпрацює з громадськістю

опубліковано 09 вересня 2024 о 14:30

Нещодавно заступник голови - секретар Комітету запобігання тіньовій економіці та захисту прав платників податків Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області Ігор Байрак здійснив робочі візити до ДПІ та Центрів обслуговування платників м. Харкова та області. Він поспілкувався з керівництвом ДПІ, довідався, як організовані прийоми платників податків, ознайомився з інформацією, що розміщена на візуальних носіях у ЦОПах. 

Під час спілкування Ігор Байрак поінформував, що подібні моніторингові заходи здійснюються Громадською радою у межах компетенції у рамках виконання завдань, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996 зі змінами.

Доповідаючи Голові Громадської ради Ігорю Суханову про результати моніторингу, Ігор Байрак зазначив, що в умовах дії воєнного стану робота податківців організована професійно, скарги від платників податків не надходили. 

Ігор Суханов, у свою чергу, подякував керівнику Головного управління ДПС у Харківській області Станіславу Гражевському та колективу ГУ ДПС області за надання якісних адміністративних послуг платникам податків та за співпрацю з Громадською радою.