Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Харківщині обговорили основні аспекти Національної стратегії доходів та новації експериментального проєкту щодо управління комплаєнс-ризиками

опубліковано 03 жовтня 2024 о 15:00

В.о. начальника Головного управління ДПС у Харківській області Станіслав Гражевський та його заступники Світлана Подсоха і Олег Німий зустрілися з Головою Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області Ігорем Сухановим.

Керівники ГУ ДПС ознайомили Голову Громадської ради із станом виконання надходжень до бюджетів усіх рівнів за ІІІ квартали поточного року, в т.ч у розрізі платежів. 

Обговорили План проведення інформаційної кампанії щодо впровадження реформ та управління змінами, затверджений в.о. Голови ДПС України, та основні меседжі, які необхідно доводити до широких верств населення у рамках її реалізації.

Окрім того, розглянули основні новації експериментального проекту щодо функціонування системи управління податковими ризиками (комплаєнс-ризиками) в Державній податковій службі, затвердженого постановою КМУ від 25 липня, 2024 року № 854. 

У свою чергу, Ігор Суханов доповів про роботу Громадської ради, її Комітетів та Координаційного штабу за минулий період 2024 року. Розповів про заплановані заходи з платниками податків і громадськістю.