Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За 5 місяців 2013 року зібрано більше 5 млрд. грн. податків

опубліковано 13 червня 2013 о 15:57

За п'ять місяців 2013 року до Зведеного бюджету підприємствами, що знаходяться на обліку в Спеціалізованій ДПІ з  обслуговування великих платників у м. Харкові МГУ Міндоходів, сплачено більше 5 млрд. грн., що на 790,3 млн. грн., або майже на 17%, перевищує надходження аналогічного періоду 2012 року. Про ці та інші показники розповіла в.о. начальника інспекції  Галина Феденко під час  прес-конференції.

Вона відзначила, що в загальний фонд державного бюджету сплачено 5,2 млрд. грн. Зросли надходження по податку на прибуток – на 8,7 % або на  73,6 млн. грн.,  акцизному податку з товарів, виготовлених на митній території Україні,  – на 44,0 % або на 926,9 млн. грн.

У ході спілкування з журналістами Галина Феденко зазначила, що сьогодні основний вектор зусиль фахівців інспекції спрямовано на поліпшення умов ведення бізнесу і якості обслуговування платників, спрощення документообігу, підвищення конкурентоспроможності економіки, створення комфортних умов для досягнення партнерських взаємин із платниками.

 

 Інформаційно - комунікаційний відділ

СДПІ  з  обслуговування великих платників у м. Харкові

МГУ  Міндоходів