Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Великі платники Харківщини у квітні збільшили надходження до державного бюджету на 64%

опубліковано 20 травня 2013 о 15:24

Державний бюджет України за квітень 2013 року отримав від платників податків СДПІ ВПП у м. Харкові ДПС 1 млрд. 163 млн. грн. платежів, що на 470 млн. перевищує надходження квітня минулого року. Про це під час прес-конференції повідомила начальник інспекції Галина Феденко.

Спільними зусиллями податківців та платників податків до бюджетів усіх рівнів за 4 місяці поточного року направлено майже 4,4 млрд. грн. платежів, що на 900 млн. грн., або 26%, перевищує аналогічний показник 2012 року. За словами Галини Феденко, зросли надходження по таких бюджетоутворюючих податках, як податок на прибуток – на 41% та акцизний податок з вироблених в Україні товарів – на 55,2%. Індикативний показник Міністерства доходів і зборів України виконаний на 105,2%.

Місцевий бюджет за чотири місяці 2013 року поповнився майже на 350 млн.грн. Індикативний показник Міністерства доходів і зборів України виконаний на 127,2%. Підприємствами інспекції було сплачено 231 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб, 56 млн.грн. плати за землю та інше. Керівник інспекції відзначила, наповненню місцевого бюджету приділяють особлива увага, оскільки кошти з нього спрямовуються на розвиток регіону та забезпечення добробуту населення.

 

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю

СДПІ по роботі з ВПП у м. Харкові ДПС