Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Другий Харківський продовольчий форум: роз'яснюємо податкове законодавство

опубліковано 19 квітня 2024 о 15:30

Начальник управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Харківській області Зоя Цигульова виступила спікером на другому Харківському продовольчому форумі «Харків на шляху до продовольчої безпеки». Цей захід, ініціатором якого став Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна,  об’єднав представників органів державної влади і місцевого самоврядування, міжнародних організацій, благодійних фондів і громадськості, академічної та наукової спільноти. Серед присутніх на форумі - перший заступник Голови Громадської ради – голова Комітету запобігання та протидії корупції Громадської ради при ГУ ДПС області Сергій Жук.

Учасники заходу обговорювали виклики, які долає наш регіон під час повномасштабної війни росії проти України. Представники органів влади та інститутів громадянського суспільства розповідали про результати діяльності діяльність та ділилися досвідом.

Свою промову Зоя Цигульова присвятила питанням оподаткування в умовах дії воєнного стану, підкреслила важливість декларування отриманих доходів та сплати податкових зобов’язань. Також, вона повідомила, про роботу податкової служби у напрямку консультування платників податків, надання адміністративних та електронних послуг. Зокрема, мова йшла про Електронний кабінет та можливості мобільного застосунку «Моя податкова».