Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Харківські податківці провели онлайн зустріч з платниками податків

опубліковано 04 червня 2024 о 10:53

Фахівці Головного управління  ДПС у Харківській області провели онлайн зустріч з платниками податків Харківського регіону.

Під час заходу спікери повідомили про податкові сервіси: «Електронний кабінет», Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (ЗІР) і  мобільний застосунок «Моя податкова». Зокрема нагадали, що за допомогою «Електронного кабінету» можна надавати звітність, сплачувати податки, отримати  інформацію з реєстрів,  переглядати інформацію щодо заборгованості  по платежам, здійснювати листування з податковими органами тощо. 

Також податківці розповіли про порядок реєстрації РРО/ПРРО, нюанси їх застосування та  штрафні санкції, які діють у разі порушень при  реалізації підакцизної продукції.

Окрім того нагадали присутнім про необхідність приведення у відповідність основного виду діяльності, заявленого при реєстрації (згідно з Класифікацією видів економічної діяльності ДК 009:2010 Національного класифікатора України), до фактичного виду діяльності, який здійснюється суб’єктом господарювання.

Наприкінці зустрічі фахівці ГУ ДПС надали  вичерпні відповіді на всі запитання присутніх.