Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч у Куп’янській ДПІ

опубліковано 08 липня 2024 о 13:00

Днями відбулася зустріч з платниками податків у Куп’янській ДПІ Головного управління ДПС у Харківській області.

Під час заходу начальниця ДПІ Марина Попова звернула увагу, що з липня 2024  року фахівцями Куп’янської ДПІ надається весь спектр адміністративних послуг,  передбачених наказом ДПС України від 22.04.2021 № 446 (із змінами та доповненнями).

Також посадовиця повідомила, що з питання отримання картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової  картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта та отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утримання податків громадянин України може звернутися до контролюючого органу за своєю податковою адресою (місцем проживання), а ті, які тимчасово перебувають за межами населеного пункту проживання або не мають постійного місця проживання в Україні – до будь якого контролюючого органу.

Також фахівці ДПІ висвітлили питання правильності та своєчасності подання податкової звітності, при цьому особливу увагу звернули на можливості та переваги сервісу «Електронний кабінет» та мобільного застосунку «Моя податкова».

Довідково: у рамках підписання Угоди про співпрацю між ГУ ДПС та Мереф’янською міською радою в приміщенні Центру надання адміністративних послуг Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, за адресою м. Мерефа, вул. Культури 2-Б, фахівцями Куп’янської ДПІ ГУ ДПС з 29.05.2024 надаються адміністративні послуги платникам податків.

Телефон для  надання консультацій  - (057)702 87 01.