Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Навчання з основ цивільного захисту у Харківській ДПІ

опубліковано 27 червня 2024 о 13:30

У Центрі обслуговування платників Харківської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Харківській області відбувся навчальний захід з працівниками ДПІ з основ цивільного захисту за  участі  викладача  навчально – методичного Центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності у Харківській області Володимира Пікуля.

Під час зустрічі він розповів присутнім  про дії працівників при виникненні надзвичайних ситуацій воєнного характеру, алгоритм дій при звучанні  сигналу «УВАГА ВСІМ». Була надана класифікація надзвичайних ситуацій, порядок оповіщення населення, колективні та індивідуальні засоби захисту.

Також спікер звернув увагу, що вивчення основ цивільного захисту є актуальною темою сьогодення, бо здобуті знання та дотримання певних правил допоможуть зберегти  життя та здоров’я.

Наприкінці заходу присутнім були надані пам’ятки, як поводити себе у разі надзвичайних ситуацій: якщо трапився завал у будинку; якщо вас ніхто не чує; увага! аміак; увага! дрони – камікадзе; як підготувати «тривожну валізу»; що має бути в аптечці; увага! вибухонебезпечні предмети.

Проведення таких інформаційних заходів є важливою складовою протимінної грамотності громадян та необхідністю сучасного життя.